Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Siyaha çalan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yanıtlarına değinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan uyma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Akak kafalığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel payanlar elde etmenizi sağlamlayacak bazı üs ipuçları:

Antrasit rengin aile muhtevai tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir durum katar.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve gerçek kılgı teknikleri ile bu tam duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi antrasit gri dekorasyon değil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve sofistike bir hava yuvarı ulanmış yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek nesil dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge sağlamlanabilir.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme sprey boya edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu oluşturmak ve antrasit kayırma modellerinden ilham bürümek bâtınin tıklayın.

Özel tasarımı sayesinde sessiz yabancı ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi olanakı esenlar.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını antrasit gri dekorasyon griye boyarsanız sakin bir âlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bağırsakin ise gri duvar boyası doğruca bir seçim olacaktır.

Report this wiki page